02 dec 2018 | 10:10

Samen het klimaat opeisen: klimaatmars Brussel

Ga jij met ons mee naar de klimaatmars in Brussel op zondag 2 december 2018?

We verzamelen om 10u10 aan het station van Harelbeke, waar we de trein nemen van 10u27 en om 12u04 in Brussel Noord aankomen.  De mars gaat van start om 12u.

Registreer op deze pagina als je meegaat zodat we een idee hebben met hoevelen we zijn en jou op de hoogte kunnen houden van eventueel verdere praktische afspraken.

Waarom is dit belangrijk? Drie jaar na het klimaatakkoord van Parijs is de uitstoot van België niet aan het dalen, maar aan het stijgen. Daarom organiseren Climate Express en de Klimaatcoalitie op zondag 2 december deze klimaatmars.

Met dit krachtig signaal eisen de organisatoren en bij uitbreiding de deelnemers, dat de Belgische regeringen het klimaatakkoord van Parijs uitvoeren en omzetten in een ambitieus, sociaal rechtvaardig en afdwingbaar nationaal klimaatplan.

Help ook mobiliseren voor de grootste klimaatmars ooit in ons land en registreer jouw route op claimtheclimate.be  Daar kan je ook nog meer informatie vinden.

 

Schrijf je in

Kom je ook?

Reacties

Vennligst sjekk din e-post og klikk på lenken for å bekrefte din nye e-postadresse.

Vergelijkbare gebeurtenissen

Anzegem, België
20 Oct 2019 | 14:30
Dag van de Trage Weg in Zuid-West-Vlaanderen

Duizenden wandelaars, fietsers, ruiters, kinderen en buitenmensen gaan op de Dag van de Trage weg wandelen langs authentieke verkeersvrije landweggetjes, doorsteekjes en paadjes in het groen en buiten de stad....

Lees verder ›
Waregem, België
21 Oct 2019 | 19:30
Workshop eetbare insecten

“Eten we straks allemaal insecten?” “Waar zijn insecten goed voor?” en “Hoe smaken buffalo’s?” Deze workshop van TOR Royal is de ideale manier om een antwoord te krijgen op al deze...

Lees verder ›
Kuurne, België
26 Oct 2019 | 14:30
Plantenschenkbeurs

Ruilen van bloemen, struiken, vaste planten, ….. Ruilbeurs georganiseerd door De Vlasbek Kuurne

Lees verder ›
Alle evenementen ›