02 December 2018

10.10u -
18.10u

Samen het klimaat opeisen: klimaatmars Brussel

Station Harelbeke ,

Ik doe mee!

Ga jij met ons mee naar de klimaatmars in Brussel op zondag 2 december 2018?

We verzamelen om 10u10 aan het station van Harelbeke, waar we de trein nemen van 10u27 en om 12u04 in Brussel Noord aankomen.  De mars gaat van start om 12u.

Registreer op deze pagina als je meegaat zodat we een idee hebben met hoevelen we zijn en jou op de hoogte kunnen houden van eventueel verdere praktische afspraken.

Waarom is dit belangrijk? Drie jaar na het klimaatakkoord van Parijs is de uitstoot van België niet aan het dalen, maar aan het stijgen. Daarom organiseren Climate Express en de Klimaatcoalitie op zondag 2 december deze klimaatmars.

Met dit krachtig signaal eisen de organisatoren en bij uitbreiding de deelnemers, dat de Belgische regeringen het klimaatakkoord van Parijs uitvoeren en omzetten in een ambitieus, sociaal rechtvaardig en afdwingbaar nationaal klimaatplan.

Help ook mobiliseren voor de grootste klimaatmars ooit in ons land en registreer jouw route op claimtheclimate.be  Daar kan je ook nog meer informatie vinden.

 

Kom je ook?
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.