Actueel

26 augustus 2017

Gesgroenepeloeze nodigt je uit voor een filmvoorstelling van "Demain" in "de wilde" tuin van Jan Dewilde (in de groene long, Weidenstraat, zie pijltjes) op zaterdag 26 augustus om 21 uur.
...

Op zaterdag 1 juli 2017 organiseert Groen Harelbeke in samenwerking met de Kringloopwinkel een geefplein aan de kerk van Stacegem.

Afspraak tussen 14 en 18u.

Vragen en info op: groenepowerrangers (at) gmail.com

Kookworkshop Stadsboerderij

De stadsboerderij Kortrijk organiseert in samenwerking met Groen Kuurne en Groen Kortrijk een kookworkshop.  De focus ligt op gezonde en evenwichtige voeding, producten uit de korte keten, ... Het wordt een avond vol inspiratie.

​Waar: Spes Nostra Kuurne, Koning Albertstraat 50 8520 Kuurne

​Wanneer: dinsdag 23 mei of donderdag 8 juni 2017, telkens van 18u tot 22u

​...

O₂-plan: ademruimte voor mensen en zuurstof voor Economie

Jongeren perspectief bieden op een goede job, ouderen zekerheid geven over een goed pensioen, jobcreatie en duurzaamheid bij bedrijven stimuleren en volwassenen en kinderen in armoede niet langer in de steek laten. Voor hen moet het beleid beter. Groen-voorzitter Wouter Van Besien: “Groen geeft met het O2-plan zuurstof aan mensen en economie. Een plan voor ambitieuze sociale investeringen, meer jobs en een gezonde leefomgeving. Dit doen we door rechtvaardig te besparen, slim te investeren en eerlijke nieuwe inkomsten.” 

 

 

Van Besien, Partijvoorzitter